Home » ACHFR World Convention Tour Hamburg 2019

ACHAFR World Convention Tour, Hamburg

30 mei- 2 juni 2019

De ACHAFR/Europa Tour leidt ons in 2019 naar de Rotary World Convention in Hamburg.

Leden van ACHAFR en de landelijke Rotary oldtimer-automobiel clubs verzamelen zich op 30 mei in het wellness- resort Carstanea in het prachtig gelegen Reinstorf in de Lueneburger Heide.

Op 31 mei organiseert onze Duitse zusterclub ROFD ( Rotary Oldtimer Freunde Deutschland) een rally van ca. 200 km door het prachtige gebied van de Lueneburger Heide en bezoeken we het museum op de plek waar na de Tweede Wereldoorlog de vliegtuigen van de geallieerden startten ter verzorging met voedingsmiddelen en brandstof van het geblokkeerde West Berlijn.

 

 

Op 1 juni gaan wij vanuit Reinstorf naar Hamburg en bezoeken het bijzondere museum van prototypen van auto’s en de Rotary World Convention. In het House of Friendship heeft de Antique Classic &Historic Automobile world Friendship of Rotarians (ACHAFR) een stand en doet daar aan
actieve ledenwerving onder de 20 000 bezoekende Rotarians van her en der. Na terugkeer in Reinstorf vinden in het Hotel Carstanea de Algemene Ledenvergadering van ACHAFR en het afsluitende formele diner plaats.

Op zondag 2 juni ronden wij na het ontbijt de tour af. Diegene, die de Conventie willen bezoeken dan wel enkele dagen in het resort willen verpozen kunnen dat uiteraard op eigen rekening doen.

Onze Duitse zusterclub ziet graag uw reservering en betaling ten bedrage van € 795,- per team ( twee personen) voor de 3 overnachtingen, ontbijt , lunches en 2 diners alsmede roadbook en gadgets tegemoet ( zie voor nadere inlichtingen en registratie de ACHAFR website www.achafr.eu)