Home » ACTIVITEITEN

Elfde Bollenrit Rotary Club Rijnwoude 16 april 2023

Rotaryclub Rijnwoude organiseert op zondag 16 april alweer haar elfde oldtimer Bollenrit. Het belooft een ontspannende tocht te worden vanuit het Groene Hart naar de bollenvelden rond Lisse, die dan naar verwachting op hun mooist zijn. Onderweg plannen we in elk geval een lunchstop. Het definitieve programma wordt begin 2023 vastgesteld.

De start vindt plaats bij het Plantarium in Hazerswoude-Dorp (Italiëlaan 4, 2391PT). Meer details kunt u vinden op www.bollenrit.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven vanaf midden januari.

De opbrengst van deze tocht gaat naar het Willem Alexander Kinder Ziekenhuis (WAKZ) in Leiden, onderdeel van het LUMC. Hiermee wil het WAKZ een verrijdbare beamer aanschaffen waarmee diverse afbeeldingen op de muur of op het plafond geprojecteerd kunnen worden. Dit gebruiksvriendelijke apparaat kan worden ingezet ter afleiding bij medische handelingen, maar ook als ontspanning en een stukje plezier voor kinderen tot en met 18 jaar. In andere ziekenhuizen zijn hier al goede ervaringen mee opgedaan. Meer informatie over het WAKZ kunt u vinden op https://www.lumc.nl/org/wakz/.